Nieuws   |   Intensieve periode, veel nieuwe dingen geleerd!
26 september 2015

Intensieve periode, veel nieuwe dingen geleerd!


Lang naar toe geleefd, intensieve periode, veel nieuwe dingen geleerd. Maar een zeer belangrijke fase is nu afgerond: We zijn klaar met boren!!

Het afbouwen van de boortoren en bijbehorende voorzieningen is nu in volle gang. Sommige plekken zijn opeens helemaal leeg.

Zoals jullie hebben kunnen lezen gaan deze projecten met veel ups en downs. De laatste weken was het niet anders, maar alle ellende en problemen zijn achter de rug. Uiteindelijk hebben we 83 dagen geboord en dat is een paar dagen korter dan gepland. Daarom hebben we voor de crew een taart besteld. Symbolisch is deze natuurlijk ook voor alle andere bedrijven en medewerkers.

Vanaf heden gaan we ons ter plaatse alleen nog focussen op het opruimen van de locatie. Daarnaast wordt er natuurlijk nog hard gewerkt aan het pomphuis en de leidingen. Gelukkig hebben we de laatste weken prettig weer gehad (nou ja..).

Helaas hebben we ook wat overlast voor het verkeer veroorzaakt door de vele bagger. Ondanks dat bedanken we alle omwonenden voor het begrip en de steun. Komende week hopen we af te ronden bij de Tuindersweg, zodat de overlast daar stopt. Vervolgens gaan we echter wel weer bij de Moersaatseweg aan het werk. Hopelijk is eind oktober de overlast voorbij.