Geslaagde inloopavond

 
Geslaagde inloopavond voor belangstellenden van het project!
 
Het was op donderdag 26 februari drukker dan anders bij Voort Brielle. Een gedeelte van de sorteerhal van de tomatenkweker aan de Tuindersweg was ingericht voor ontvangst.
De door de deelnemers van het aardwarmteproject georganiseerde inloopavond trok veel belangstellenden.
Bij binnenkomst kon men direct al genieten van de producten die klaar stonden om uitgedeeld te worden.
 
In de presentatieruimte kon men via een power-pointpresentatie op de hoogte worden gesteld van het geplande traject.
Alle deelnemers waren vertegenwoordigd om de bezoekers eindelijk te kunnen informeren over hun lang gekoesterde wens. Uit het hele land kwamen betrokken van het project om sfeer te proeven en op een informele manier uitleg te geven over de voornemens die na een lange periode van voorbereiding op stapel staan. Het voltallige college van B&W uit Brielle, gemeente Hellevoetsluis, buren, geïnteresseerden uit de regio en natuurlijk veel Vierpoldernaren waren aanwezig om te zien waar Aardwarmte Vierpolders voor staat.
 
Het enthousiasme was tijdens de inloop duidelijk te proeven, zowel van de deelnemers aan het project als de bezoekers. Nadat men helemaal op de hoogte gesteld was van het verloop van de geplande werkzaamheden in 2015 waren er veel positieve reacties van de belangstellenden. Bovendien was het voor veel buurtbewoners ook nog eens een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien en te spreken.
 
Bij het afscheid kreeg men als dank voor getoonde belangstelling een mooi pakket mee naar huis.
De inhoud bestond uit o.a. een aubergine, tomaten, een gerbera, komkommers en een hortensia.  Uiteraard alles van Vierpolderse bodem.
Over een jaar hopen de deelnemers met trots te kunnen zeggen dat deze producten CO2 neutraal geteeld worden!